Formaţia Astra Giurgiu a învins, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1, echipa FCSB, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FCSB a deschis scorul în minutul 19, prin Gnohere.

Pentru Astra au marcat Alibec ’30, ’60 şi Enache ‘90+6.

Spre finalul partidei, Gnohere a suferit un şoc după un impact cu Lazar, care l-a lovit în zona capului. El a primit îngrijiri timp de câteva minute pe teren, după care a fost scos cu targa, cu gâtul imobilizat. În minutul 85, în locul său a intrat pe teren Hora. După alte câteva minute, Gnohere a fost dus cu ambulanţa la spital.

FCSB: Bălgrădean – Creţu (Moruţan ’61), Cristea, Soiledis, Panţâru – Oaidă, Ov Popescu, Tănase (Nedelcu ’46) – Man, Gnohere (Hora ţ85), Coman. Antrenor: Bogdan Vintilă.

Astra Giurgiu: Lazar – Grahovac, Tamaş, Dima, Radunovic – Bruno, Şerban (Gheorghe ‘7, Enache ‘88), Crepulja, Răduţ – Budescu, Alibec (Begue ‘90+4). Antrenor: Bogdan Andone.

Cartonaşe galbene: Creţu ’50 / Răduţ ’11, Gheorghe ’39, Alibec ‘48

Arbitri; Marius Avram – Mircea Orbuleţ, Mihai Marius Marica – Horia Gabriel Mladinovici

Observatori: Aron Huzu, Adrian Ionescu

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.