Aston Villa a anunţat, vineri, că a depus o plângere la UEFA cu privire la conduita clubului Legia Varşovia şi la comportamentul suporterilor acestuia, după ce ciocnirile de joi, dinaintea meciului din Conference League, s-au soldat cu rănirea a patru poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentele au avut loc înainte de startul meciului de pe Villa Park, iar poliţia a interzis accesul fanilor echipei oaspete, tribuna rezervată lor rămânând goală. Villa a câştigat meciul cu 2-1.

"Aston Villa poate confirma că a depus o plângere oficială la UEFA cu privire la comportamentul clubului de fotbal Legia Varşovia şi la comportamentul suporterilor săi înainte de meciul de aseară din Conference League, de pe Villa Park", a transmis Villa într-un comunicat.

Legia Varşovia afirmă că Aston Villa a acordat clubului polonez o alocare de bilete mai mică decât cea la care avea dreptul conform regulamentelor UEFA.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.