Reunită joi la Paris, Asociaţia Europeană a Cluburilor (ECA) s-a opus, în mod unanim, proiectului derulat de FIFA de organizare a unei Cupe Mondiale la fiecare doi ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat de presă publicat la finalul discuţiilor, liderii cluburilor europene şi-au prezentat respingerea "unanimă" faţă de proiectul Cupei Mondiale organizat la fiecare doi ani purtat de FIFA.

"O poziţie care reprezintă peste 240 de cluburi europene de fotbal profesionist, ai căror jucători constituie marea majoritate a oricărei Cupe Mondiale FIFA”, spune ECA.

Consiliul de Administraţie îşi împărtăşeşte şi îngrijorările cu privire la organizarea viitorului Cupei Africii pe Naţiuni şi perioadele internaţionale de la începutul lui 2022, când situaţia sănătăţii s-ar putea înrăutăţi din nou.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.