Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo şi-a reafirmat dorinţa de a cumpăra pachetul de acţiuni deţinut de Ionuţ Negoiţă la clubul "alb-roşu", dacă tratativele pe care omul de afaceri le duce pentru vânzarea grupării eşuează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un nou episod al vânzării clubului nostru tocmai a început. Aşa cum ne-a obişnuit personajul principal J.R. (Jupânul de la Rin), tratativele se poartă tot în presă. Episod nou, dar întocmai ca în serialul Dallas, aceeaşi veche poveste. <Săptămâna viitoare> a devenit, în urechile suporterului dinamovist, acel perpetuu "New Dinamo" dătător de scârbă şi de silă. Întocmai ca J.R. (cel interpretat de Larry Hagman), <jereu'> nostru este un personaj care nu-ţi poate fi indiferent. Dinamovistul nu-l suportă, dar tot dinamovistul îi acordă - de neînţeles - credit. O face participând la acest <joc de glezne> în repaus, plătind datoriile clubului, datorii <făcute> intra-grup. Dar şi plătind ceea ce este de datoria patronului, adică salariile jucătorilor. Dacă nici asta nu-i afacere... Cei obişnuiţi cu drumeţiile pe munte au o vorbă pentru cei, încă, neiniţiaţi în tainele mersului pe munte: după dealul acela, ajungem la destinaţie! Întocmai ca <săptămâna viitoare>, singura constantă în tot acest serial al vânzării clubului nostru, a rămas dorinţa dinamovistului de a vedea clubul condus în mod profesionist. Dorinţă exprimată încă de la început, în clar, în mod transparent şi neschimbat de către Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo. Astfel, dacă nici aceste nego-cieri nu vor avea rezultatul dorit de dinamovişti, Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo îşi reafirmă poziţia şi dorinţa de a cumpăra pachetul de acţiuni deţinut de acţionarul majoritar al clubului nostru", se arată într-un comunicat al ADPD.

Negoiţă a negociat în ultima perioadă vânzarea clubului Dinamo unor oameni de afaceri din Spania.

Miercuri, suporterii din Peluza Cătălin Hâldan au transferat clubului "alb-roşu", prin Programul Doar Dinamo Bucureşti, suma de 150.000 de euro, pentru ca echipa lor favorită să primească licenţa pentru sezonul 2020/2021 al Ligii I.

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo a anunţat, la 17 aprilie, că i-a trimis lui Ionuţ Negoiţă o ofertă de cumpărare cu un leu a pachetului majoritar de acţiuni al SC Dinamo 1948 SA, însă cele două părţi nu au finalizat tranzacţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.