Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo a anunţat, sâmbătă, că oferta făcută pentru pachetul majoritar de acţiuni de la Dinamo este valabilă, precizând şi că în cazul în care clubul va fi preluat de partenerii lui Ioan Andone se va implica activ pentru redresarea echipei şi crearea condiţiilor pentru prformanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Oferta pe care ADPD a făcut-o domnului Ionuţ Negoiţă este valabilă şi poate suferi modificări, în funcţie de evoluţia negocierilor. La ultima discuţie purtară cu dl. Ionuţ Negoiţă, acesta ne-a transmis că este în discuţii avansate cu entitatea din Spania, însă în cazul în care nu se va concretiza vânzarea clubului, ADPD rămâne în continuare un partener pe care îl ia în calcul şi negocierile vor continua”, se arată pe pagina de Facebook a asociaţiei.

Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo a precizat că a fost în această perioadă în contact continuu cu Ioan And one. “În cazul în care partenerii dânsului vor reuşi preluarea clubului, ne vom implica activ pentru redresarea urgentă a echipei şi creării condiţiilor propice pentru performanţă”.

ADPD a menţionat că este în permanenţă în dialog cu mai multe companii din partea cărora are promisiuni că se vor implica financiar. “Suntem convinşi că împreună vom reuşi să construim un viitor sănătos pentru Dinamo. Chiar dacă nu am primit încă un răspuns la apelul nostru de unitate adresat Peluzei Cătălin Hîldan, cu această ocazie menţinem ferm dorinţa noastră de a ne întâlni şi stabili un drum comun, pentru un "Mare Dinamo" aşa cum a mai fost!”, a adăugat asociaţia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.