Ashleigh Barty, fost lider WTA care s-a retras din activitatea sportivă luna trecută, a anunţat că va scrie cărţi pentru copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea va scrie o serie de cărţi cu numele “Little Ash”, care va fi publicată începând din luna iulie.

Primele şase cărţi cuprind poveşti bazate pe viaţa lui Barty şi a familiei sale.

“Acest proiect a fost distractiv, ceva ce mi-am dorit mereu să fac”, a declarat fosta sportivă.

Barty a precizat că pentru ea Lucy, nepoţica sa de cinci ani, a fost o inspiraţie să scrie cărţi. “Are vârsta ideală pentru a citi cărţi şi a înţelege poveşti. Ador faptul că îmi spune ce gândeşte, ce simte atunci când citeşte o carte. Va fi extraordinar să îi citesc poveştile mele”, a afirmat Ashleigh Barty.

Ea a menţionat că intenţionează să meargă în zonele rurale ale Australiei pentru sesiuni de lectură cu copiii. Barty mai intenţionează să îşi publice şi memoriile, în luna noiembrie.

Luna trecută, numărul unu mondial în circuitul feminin, Ashleigh Barty, a şocat lumea sportului anunţând că se retrage din tenisul profesionist la doar 25 de ani.

Barty, care peste o lună va împlini 26 de ani, a obţinut 15 titluri la simplu şi 12 la dublu şi a câştigat 23,829,071 de dolari din tenis.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.