Echipa italiană AS Roma a învins luni, în deplasare, formaţia Hellas Verona, într-un meci al etapei a 12-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

AS Roma s-a impus cu 3-1 pe finalul meciului de pe Stadio Marcantonio Bentegodi. Verona a deschis scorul prin Dawidowicz, în minutul 27, însă nouă minute mai târziu acelaşi jucător era eliminat după o intervenţie dură la Zaniolo.

Zaniolo a egalat în al doilea minut de prelungire al primei reprize, apoi Mourinho a făcut două mutări inspirate. I-a introdus în joc pe El Shaarawy, în minutul 46, şi pe Cristian Volpato, în minutul 57, iar cei doi fotbalişti i-au câştigat meciul.

Mai întâi a înscris Volpato, în minutul 88, iar în minutul 90+2 El Shaarawy a primit o pasă de la Volpato şi a stabilit scorul final, 3-1 pentru AS Roma.

Roma a urcat pe poziţia a patra în clasament, cu 25 de puncte, şi este în imediata apropiere a Atalantei şi a Milanului, ultimele două echipe de pe podium.

Verona e pe locul 19, cu cinci puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.