Începând de vineri, 10 martie, jucătorii şi oficialii echipei italiane AS Roma nu vor mai oferi interviuri presei pentru o perioadă de aproape două săptămâni. Acesta este modul de protest ales de romani după ce apelul lui Jose Mourinho a fost respins.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este vorba de contestaţia făcută de gruparea AS Roma după suspendarea pentru două meciuri a antrenorului Jose Mourinho, după eliminarea din meciul cu echipa italiană Cremonese, contestaţie care a fost respinsă de Tribunalul Sportiv de Apel.

Oficialii Romei se aşteptau la o reducere a pedepsei la o singură etapă.

Până după meciul cu Lazio, programat duminică, 19 martie, singurul eveniment la care Jose Mourinho va fi prezent la conferinţa de presă va fi meciul din Liga Europa, cu Real Sociedad, antrenorul portughez apreciind că nu ar fi corect ca un protest îndreptat împotriva justiţiei sportive italiene să repercuteze şi asupra unui eveniment UEFA.

AS Roma nu va avea comunicare cu presa la meciurile cu Sassuolo şi Lazio Roma, urmând ca jucătorii şi tehnicienii să revină la conferinţele de presă anterioare meciului cu Sampdoria.

Jose Mourinho a fost eliminat în minutul 47 al partidei Cremonese – AS Roma 2-1, disputat marţi, 28 februarie, pentru comportament nepotrivit faţă de arbitri.

El a contestat vehement şi provocator o decizie de arbitraj, repetând acest comportament la momentul expulzării, iar la finalul meciului a intrat în vestiarul arbitrilor, fără autorizaţie, şi a făcut declaraţii grave după meci.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.