Antrenorul Unai Emery ar putea fi demis de la conducerea echipei Arsenal Londra, după înfrângerea suferită, joi, pe teren propriu, scor 1-2, în faţa echipei Eintracht Frankfurt, în etapa a V-a a Grupei F a Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arsenal nu a mai câştigat o partidă din 24 octombrie. De atunci, "tunarii" au strâns patru remize şi trei înfrângeri, în toate competiţiile.

Fanii au cerut plecarea antrenoului la meciul de joi, de pe "Emirates", al cărui rezultat face ca Arsenal să nu fie sigură de calificarea în 16-imile Ligii Europa. Arsenal conduce în clasament, cu zece puncte, urmată de Frankfurt, nouă puncte, Standard, şapte puncte, şi Guimaraes, două puncte. Mai sunt de jucat Standard - Arsenal şi Frankfurt - Guimaraes.

Totuşi, Arsenal are mari şanse de calificare, în Liga Europa, dar în campionat echipa este pe locul 8, cu 18 puncte după 13 etape, la opt puncte de Chelsea, formaţia de pe locul 4, ultimul care duce în Liga Campionilor. Tot opt puncte sunt şi până la locul 18, retrogradabil, ocupat de Norwich.

Potrivit presei engleze, locul lui Emery ar urma să fie luat de secundul acestuia, fostul internaţional suedez Freddie Ljungberg.

Emery, 48 de ani, este în funcţie la Arsenal din 23 mai 2018 şi în primul său sezon ca manger londonezii au ocupat locul 5 în Premier League, ratând Liga Campionilor pentru un punct.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.