Echipa engleză Arsenal Londra a învins duminică, pe teren propriu, echipa FC Liverpool, scor 3-2, într-un meci al etapei a 10-a din Premier League, şi a revenit pe primul loc în clasament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arsenal Londra a condus încă din primul minut al meciului de pe Emirates, prin golul lui Gabriel Martinelli. Liverpool a egalat în minutul 34, după reuşita lui Darwin Nunez, dar gazdele au trecut din nou la conducere: gol Bukayo Saka din pasa lui Martinelli (minutul 45+5). Firmino a egalat din nou pentru Liverpool, în minutul 53. Golul victoriei ”tunarilor” a fost înscris în minutul 76 de Bukayo Saka, din penalti.

Într-un alt meci, West Ham United, viitoarea adversară a echipei FCSB în grupele Conference League, a dispus cu 3-1 de Fulham, chiar dacă aceştia au condus cu 1-0 încă din minutul 5 al meciului de pe London Stadium.

Rezultate înregistrate duminică, în etapa a zecea din Premier League:

Arsenal Londra – FC Liverpool 3-2 (Martinelli 1, Bukayo Saka 45+5, 76 penalti / Darwin Nunez 34, Firmino 53);

West Ham United – Fulham 3-1 (Bowen 29 penalti, Scamacca 62, Michail Antonio 90+1 / Andreas Pereira 5);

Crystal Palace – Leeds United 2-1 (Odsonne Edouard 24, Eberechi Eze 76 / Strujik 10).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.