Arsenal Londra a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0, formaţia Sporting Lisabona, în etapa a III-a a Grupei E a Ligii Europa şi a ajuns la 11 victorii consecutive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Recordul de succese consecutive realizat de Arsenal, 14, dintre care zece în campionat şi patru în Cupa Ligii, datează din 1987, fiind înregistrat în perioada 12 septembrie - 17 noiembrie.

Acum, Arsenal este neînvinsă din 18 august, când a pierdut la Londra, scor 3-2, cu Chelsea în Campionat. De atunci, tunarii au înregistrat şapte victorii în Premier League, trei în Liga Europa şi una în Cupa Ligii.

Pentru a-şi egala propriul record, Arsenal trebuie să câştige, duminică, la Cystal Palace, în etapa a X-a a campionatului, apoi, miercuri, acasă, cu Blackpool, în Cupa Ligii, şi, probabil cel mai greu de realizat, să învingă pe Liverpool, pe Emirates Stadium, la 3 noiembrie, în Premier League.

În cazul în care va reuşi să câştige aceste meciuri, o a XV-a victorie ar putea veni la 8 noiembrie, cu Sporting Lisabona, pe teren propriu, în etapa a IV-a a grupei din Liga Europa.

"Trei meciuri înseamnă mult. Nu ne gândim decât la partida cu Crystal Palace", a declarat antrenorul Unai Emery.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.