Echipa engleză Arsenal Londra a câştigat duminică Supercupa Angliei, Community Shield, după ce a dispus de Manchester City cu scorul de 4-1 la lovituri de departajare, după ce la finalul celor 90 de minute regulamentare scorul a fost egal, 1-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul meci oficial al sezonului pentru echipele engleze a fost animat în prima repriză, când ambele formaţii au trecut pe lângă gol. Manchester City a deschis scorul în minutul 77, prin Cole Palmer, care a concretizat o acţiune de atac purtată de Foden şi De Bruyne. City putea închide meciul în minutul 82, la ocazia lui Foden, iar Arsenal a egalat în minutul 90+10, când Trossard a şutat şi balonul deviat de Akanji a intrat în plasa porţii lui Ortega.

Cum la finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 1-1, s-a trecut direct la loviturile de departajare. Arsenal a înscris din toate cele patru execuţii – prin Odegaard, Trossard, Saka şi Fabio Vieira, în timp ce pentru campioana Angliei şi a Europei a transformat doar Bernardo Silva, în timp ce De Bruyne (bară) şi Rodri (a apărat Ramsdale) au ratat şi Arsenal a cucerit primul trofeu al sezonului în Anglia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.