Arina Sabalenka, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost eliminată, vineri, în turul al treilea al turneului de la Roland Garros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sportiva din Belarus a fost întrecută, în turul al doilea cu 6-4, 2-6, 6-0, de rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 31, după un meci care a durat o oră şi 40 de minute.

În optimi, jucătoarea rusă va da piept cu Victoria Azarenka din Belarus, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 15, sau cu americanca Madison Keys, lcoul 24 WTA şi cap de serie numărul 23.

Sabalaneka o putea depăşi destul de uşor pe Simona Halep, locul 3 WTA, în clasamentul WTA. Jucătoarea din Belarus avea nevoie de o calificare în sferturi pentru a urca pe locul 3 WTA. Dacă ar fi câştigat turneul, ea ar fi ajuns pe locul 2 mondial.

Halep mai poate fi întrecută după această ediţie a French Open de americanca Sofia Kenin, locul 5 WTA, de ucraineanca Elina Sitolina, locul 6 WTA, şi de americanca Serena Williams, locul 8 WTA, dar nu de toate în acelaşi timp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.