Arina Sabalenka a afirmat, sâmbătă, după ce s-a impus la primul grand slam al anului, că nu şi-a imaginat că va reuşi să câştige a doua oară consecutiv trofeul la Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Qinweng a făcut meciuri foarte bune. Ştiu că e greu să pierzi în finală, am trecut şi eu prin asta. Nu credeam că voi reuşi din nou să câştig acest trofeu. Să ţin discursuri nu e superputerea mea, mereu o să mă încurc. Mulţumesc echipei, fără voi nu aş fi ajuns niciodată, dar nici voi nu aţi fi aici fără mine. Mulţumesc fanilor pentru sprijinul lor, sper să revin şi la anul să ţin din nou acest trofeu în braţe", a declarat Sabalenka, la ceremonia de premiere.

Ea a mulţumit şi familiei sale şi a spus că tot ce face, face pentru aceasta: "Bine, am vorbit în engleză şi nu mă vor înţelege", a glumit Arina.

La rândul său, Qinwen Zheng a fost extrem de emoţionată şi a felicitat-o pe Arina. "Aş fi putut să joc mai bine, e complicat acum pentru mine. Mi-a plăcut mult să joc aici, sper ca data viitoare să o fac mai bine. O felicit pe Arina, merită din plin", a spus Zheng la ceremonia de premiere.

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka, favorită 2, a câştigat Australian Open, primul grand slam al anului, pentru a doua oară consecutiv.

Sabalenka a dispus în finală de sportiva chineză Qinwen Zheng, locul 15 mondial şi favorită 12, scor 6-3, 6-2.

CITEȘTE ȘI Sabalenka, prima jucătoare care câştigă doi ani la rând la Australian Open după Victoria Azarenka, în 2012/2013 / Ea nu a pierdut niciun set la Melbourne



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.