Jucătoarea Arina Sabalenka din Kazahstan, locul 2 WTA, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus şi nu va putea evolua la turneului de categorie WTA 1.000 de la Indian Wells, informează mundodeportivo.es.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din nefericire, am fost testată pozitiv la Indian Wells şi nu voi putea evolua. Mi-am început perioada de izolare şi voi rămâne aici până primesc acordul medicilor şi al oficialilor din domeniul sănătăţii. Până acum, mă simt bine, dar tristă pentru că nu pot juca în acest an", a scris ea, pe Instagram.

Sabalenka, 23 de ani şi numărul doi mondial, aduce încă o dată în discuţie diferenţa de opinii despre vaccinare în circuitele masculin şi feminin. În acest moment, nu există nicio regulă care să impună vaccinarea pentru a concura. Organizatorii Australian Open 2022 ar putea solicita acest lucru, după ce autorităţile sanitare din ţara de la antipozi analizează impunerea unei astfel de reguli.
 
La Indian Wells, care va avea loc între 6 şi 17 octombrie, nu vor participa nici australianca Ashleigh Barty, locul I WTA, nici japoneza Naomi Osaka, locul 7 ATP, şi nici americanca Sofia Kenin, locul 8 WTA.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.