Suporterul Emanuel Balbo, în vârstă de 22 de ani, care a căzut din tribună la un meci din Argentina, Belgrano - Talleres, după ce a fost agresat şi împins de alţi suporteri, a încetat din viaţă după ce a fost mai multe ore în comă, anunţă presa argentiniană

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emanuel Balbo s-a refugiat către o balustradă în timp ce era lovit de alţi suporteri şi s-a căţărat, căzând apoi pe partea cealaltă, după ce a fost împins.

Ca urmare a acestui incident, patru bărbaţi au fost arestaţi pentru tentativă de omor.

Clubul Belgrano a anunţat că la meciul terminat la egalitate, disputat sâmbătă şi încheiat la egalitat, scor 1-1, a fost rănit şi alt fan, Diego Frydman.

Sport.es notează că unul dintre agresori, Oscar Gomez, l-a ucis pe fratele lui Balbo în urmă cu patru ani, potrivit declaraţiilor tatălui lui Emanuel. Gomez l-ar fi acuzat pe Balbo că este fan al echipei Talleres, ceea ce i-a enervat pe alţi suporteri, care l-au agresat apoi pe tânăr.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.