Echipa naţională de fotbal Argentinei a învins luni, în deplasare, scor 2-0, reprezentaiva Indoneziei, într-un meci amical. Lionel Messi nu a jucat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa campioană a lumii s-a prezentat pe Gelora Bung Karno Stadium, din Jakarta fără Lionel Messi, dar argentinienii au dominat întâlnirea cu naţionala Indoneziei fără drept de apel.

Formaţia antrenată de Lionel Scaloni s-a impus cu 2-0. Primul gol a fost marcat de Leandro Paredes, de la PSG, cu un şut de la 25 de metri, în minutul 38. Cristian Romero a stabilit scorul final, în minutul 55, din pasa lui Giovani de Celso.

Lipsită de Lionel Messi, Argentina i-a aliniat la Jakarta pe mai mulţi dintre jucătorii pe care Lionel Scaloni a dorit să-i vadă la lucru. Printre ei s-au aflat Alejandro Garnacho, de la Manchester United, şi Facundo Medina, de la RC Lens.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.