Doi bărbaţi înarmaţi au deschis focul, joi dimineaţă, asupra unui supermarket care le aparţine socrilor lui Lionel Messi, în Argentina. Agresorii au lăsat un mesaj de ameninţare pentru starul argentinian, relatează AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nimeni nu a fost rănit în urma atacului şi nu se ştie de ce atacatorii au ales ca ţintă supermarketul Unico din Rosario, deţinut de familia Antonelei Roccuzzo.

Primarul oraşului, Pablo Javkin, a mers la supermarket după atac şi a criticat dur autorităţile federale pentru că nu au reuşit să pună capaăt violenţelor legate de droguri în Rosario.

Poliţia a precizat că doi bărbaţi pe motocicletă au tras cel puţin 12 focuri de armă asupra supermarketului şi au lăsat apoi un mesaj pe un carton, pe care se putea citi: “Messi, te aşteptăm. Javkin este şi el traficant de droguri, aşa că nu va avea grijă de tine”.

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Procurorul Federico Rebola a declarat că sunt analizate imaginile surprinse de camera de supraveghere şi că ancheta este preliminară.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.