Fotbalistul Arda Turna de la Istanbul Başakşehir a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare după altercaţia avută într-un local, urmată de o bătaie cu Berkay, un cântăreţ popular în Turcia, în octombrie 2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 32 de ani, Arda Turan risca 12 ani de închisoare, însă în cele din urmă a primit o pedeapsă de doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare. El nu va merge la închisoare decât dacă va mai comite o infracţiune în următorii cinci ani.

Incidentul cu solistul a avut loc într-un local din Istanbul, iar Arda Turan i-ar fi făcut avansuri soţiei lui Berkay. Bătaia a început după ce acesta din urmă i-a reproşat jucătorului atitudinea. Turan l-a lovit în faţă pe Berkay, care a ajuns la spital, unde a fost operat la nas.

Potrivit CNN Turk, Turan ar fi mers la spital, pentru a-i cere iertare lui Berkay, iar acolo i s-ar fi descărcat accidental pistolul pe care fotbalistul îl purta la el.

Turan a fost inculpat pentru hărţuire sexuală, deţinere ilegală de armă şi agresiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.