Arda Güler, mijlocaşul turc al formaţei Real Madrid, se va opera de menisc după o accidentare suferită la antrenamentele echipei sale, a anunţat, joi, cotidianul spaniol Marca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arda Güler (18 ani) s-a accidentat în cursul unei sesiuni de antrenament al echipei Real Madrid, în turneul din pre-sezon efectuat în Statele Unite. Clubul madrilen a anunţat accidentarea într-un raport din data de 29 iulie.

Güler a suferit o ruptură parţială a meniscului intern al genunchiului drept. Atât serviciile medicale ale clubului, cât şi jucătorul au deschis o rundă de consultaţii cu diverşi specialişti, iar aceştia au recomandat intervenţia chirurgicală ca fiind cel mai sigur tratament. Decizia a fost luată în comun, de jucător şi club, iar Arda Güler se va opera în curând la meniscul genunchiului drept. Există informaţii că operaţia va fi efectuată de dr. Manuel Leyes, chirurgul care i-a operat în trecut pe Luka Modric (în 2016), Marco Asensio (în 2019) şi Sergio Ramos (în 2021).

Arda Güler va lipsi de pe teren în jur de o lună şi jumătate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.