Arbitrul Tony Chapron i-a arătat cartonaşul roşu fundaşului Diego Carlos, după ce s-a ciocnit şi apoi l-a lovit pe jucătorul formaţiei FC Nantes, în timpul meciului cu PSG din campionatul Franţei. Federaţia Franceză de Fotbal a decis să-l suspende imediat pe centralul care a considerat că a fost dărâmat intenţionat de jucător.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc în minutul 90 al meciului de la Nantes şi în urma lui numai arbitrul a căzut. De la pământ, centralul l-a lovit intenţionat pe jucător. cu piciorul, apoi s-a ridicat şi i-a arătat al doilea cartonaş galben, eliminându-l. Reluările TV au arătat că fundaşul s-a ciocnit involuntar de arbitru, cei doi urmărind un contraatac al oaspeţilor.

Chapron era delegat şi miercuri, la meciul Angers - Troyes, dar a fost suspendat imediat şi va trebui să dea socoteală Comisiei de Disciplină a Ligii Franceze de Fotbal.

Preşedintele clubului FC Nantes, Waldemar Kita, cere şase luni de suspendare pentru Chapron.

"Este o glumă, am primit 30 de mesaje din toată lumea, care îmi spuneau că arbitrul e o glumă. Dacă aş vorbi prea mult, aş fi sancţionat de comisia de etică. Noi nu avem dreptul să spunem nimic", a declarat Keita, potrivit BBC.

Formaţia FC Nantes, cu Ciprian Tătăruşanu integralist, a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de Paris Saint-Germain, într-un meci din etapa a XX-a a campionatului Franţei. Golul a fost marcat de Di Maria, în minutul 12.

PSG este lider în clasament, cu 53 de puncte, iar Nantes este pe cinci, cu 33 de puncte. Pe poziţia a doua se află AS Monaco, cu 42 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.