Finala Cupei Mondiale la rugby, dintre Noua Zeelandă şi Africa de Sud, va fi arbitrată de englezul Wayne Barnes, a anunţat luni World Rugby, organismul conducător al rugby-ului mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Wayne Barnes este considerat cel mai de succes arbitru din circuitul internaţional de rugby. El va fi doar al doilea arbitru englez care conduce o finală a Cupei Mondiale la rugby, după Ed Morrison, în 1995. Şi atunci finala a fost jucată de Noua Zeelandă şi Africa de Sud.

Wayne Barnes (44 de ani) va fi ajutat la tuşe de compatrioţii săi Karl Dickson şi Matthew Carley, iar arbitrul video va  fi Tom Foley.

Barnes se află la al şaselea meci arbitrat la această ediţie a Cupei Mondiale, la fel ca la ediţia din 2019, şi va ajunge la 27 de meciuri oficiate la centru în diverse ediţii ale Cupei Mondiale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.