UEFA l-a delegat pe arbitrul François Letexier, din Franţa, pentru debutul tricolorilor în noua ediţie a Ligii Naţiunilor, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La 4 septembrie, naţionala pregătită de Mirel Rădoi joacă împotriva Irlandei de Nord pe Arena Naţională. Va fi primul meci al noului selecţioner şi startul în a doua ediţie a Ligii Naţiunilor.

”Centralul” din Franţa, în vârstă de 31 de ani, a mai arbitrat naţionala României în ediţia trecută a Ligii Naţiunilor, în octombrie 2018, în victoria cu 2-1 obţinută în Lituania. De asemenea, acelaşi François Letexier s-a aflat la centru şi în al doilea meci al lui Mirel Rădoi pe banca selecţionatei U21. Pe 11 septembrie 2018, tinerii tricolori se impuneau cu 2-0 în faţa Bosniei-Herţegovina la Ovidiu şi făceau un pas important spre calificarea la EURO 2019.

Din brigada condusă de François Letexier vor mai face parte arbitrii asistenţi Cyril Mugnier şi Mehdi Rahmouni, precum şi al patrulea oficial Amaury Delerue.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.