Germanul Deniz Aytekin va conduce la centru partida FCSB - Lazio, programată, joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională, în manşa I a şaisprezecimilor de finală ale Ligii Europa, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aytekin va fo ajutat de asistenţii Eduard Beitinger şi Rafael Foltyn.

Delegat în mod obişnuit la partide din Liga Campionilor, germanul are o pată pe CV, meciul "de poveste" FC Barcelona - PSG, scor 6-1, desfăşurat la 8 martie 2017, în optimile ediţiei trecute a competiţiei, în care a fost acuzat de oaspeţi de grave greşeli.

După partida cu Barcelona, oficialii clubului Paris Saint-Germain au făcut o plângere la UEFA împotriva lui Aytekin. PSG a reclamat opt faze în care a fost dezavantajată de arbitrul german şi a ataşat la memoriu înregistrări video.

Francezii au acuzat neacordarea a trei penaltiuri la henţurile în careu comise de Mascherano şi Pique şi la faultul lui Mascherano asupra lui Di Maria, fază la care jucătorul Barcelonei ar fi trebuit să primească un cartonaş roşu, acordarea a două penaltiuri inexistente pentru FC Barcelona şi neacordarea a trei cartonaşe roşii jucătorilor Pique, Neymar şi Luis Suarez.

Aytekin a condus şi meciul pe care echipa naţională a României la terminat la egalitate, scor 1-1, la 8 octombrie, în Danemarca, în preliminariile CM din 2018. El l-a eliminat atunci pe Cristian Ganea, în mintul 63.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.