Arbitrii Marcel Bîrsan şi Ionuţ Coza au fost citaţi la Comisia de Disciplină a LPF pentru 10 octombrie, după incidentele de la meciul Astra - FC Viitorul, scor 1-0, din Liga I, informează lpf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La meciul de duminică, după golul Viitorului, Gheorghe Hagi a fost trimis în tribună după un conflict cu un membru al stafului Astrei Giurgiu, turcul Yuksel Yeşilova, care a fost şi el eliminat.

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, duminică seară, după meciul cu Astra Giurgiu, că incidentul de la final, în urma căruia a fost trimis în tribună, a fost “un episod urât”. El a menţionat că a fost făcut “hoţ” de antrenorul secund al Astrei.

La acest meci, Marcel Bîrsan a fost arbitru de centru, iar Ionuţ Coza a fost rezervă.

Jucătorul Astrei, Erico Da Silva, eliminat la meciul de duminică, a fost suspendat un joc şi a primit o penalitate de 740 de lei.

Magazinerul echipei Poli Iaşi, Denis Zmeu, a primit o suspendare de o lună şi o penalitate de 640 de lei, pentru incidente la meciul cu Gaz Metan Mediaş.

După meciul FC Voluntari - FC Botoşani, jucătorul  Malfleury Geoffrey Luc (FC Voluntari) a primit o suspendare pentru un joc şi o penalitate de 740 lei, iar Marius Croitoru, delegat FC Botoşani, a fost suspendat o lună şi a primit o penalitate de 640 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.