Meciurile din cadrul grupelor de calificare pentru UEFA Women’s Euro 2025 au luat startul la început de aprilie, iar forul continental a delegat şi oficiali din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, Alina Peşu va arbitra partida dintre Azerbaidjan şi Elveţia, ea urmând să fie ajutată la cele două linii de către arbitrii asistenţi Daniela Constantinescu şi Petruţa Iugulescu, cel de-al patrulea oficial fiind Cristina Trandafir. Meciul va avea loc marţi, de la ora 14:00, la Baku, pe Liv Bona Dea Arena, şi va conta pentru grupa B1.

În aceeaşi zi, Cristina Floarea Babadac va fi observator pentru brigada de arbitri condusă de Stephanie Frappart (Franţa), care va oficia la meciul Polonia – Austria, din grupa A4, care va avea loc la Gdynia, după ce vineri a avut aceeaşi calitate la meciul Kazakhstan – Bulgaria.

De asemenea, Teodora Albon va fi observator pentru arbitri la meciul Malta – Portugalia, din grupa B3, în urmă cu 3 zile fiind delegată la partida dintre Ţara Galilor şi Croaţia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.