Arabia Saudită publică online oferte de muncă pentru a atrage jucători pentru divizia a treia, precum şi pentru a-şi consolida echipele feminine, scrie rmcsport.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Clubul caută jucători pentru a juca în divizia a treia din Arabia Saudită. Salariu: între 3.000 (2.730 de euro) şi 4.000 (3.650 de euro) de dolari pe lună, plus casă." Anunţuri de acest gen apar tot mai des pe reţelele de socializare şi pe platforma FutbolJobs, specializată în oferte de muncă în lumea fotbalului.

"Am putea număra mii de interacţiuni în fiecare zi, prin e-mail, reţele de socializare şi Whatsapp, cerând informaţii despre această ofertă specială. Ne-am dat seama că această piaţă era deja o realitate şi că lumea fotbalului putea să vadă că cererea nu era doar pentru marile vedete", explică Valentín Botella Nicolás, CEO al FutbolJobs, pentru Marca.

Piaţa s-a deschis pentru fotbalul feminin. "Căutăm jucătoare pentru echipele feminine din prima şi a doua divizie din Arabia Saudită. Jucătoarea trebuie fi fost convocată de ţara sa la ultima Cupă Mondială feminină", se arată într-o ofertă care nu specifică nicio poziţie.

"Salariul pentru prima divizie era în jur de 5.000 de dolari, iar principala cerinţă era să fi participat la ultima Cupă Mondială. Răspunsul a fost, de asemenea, surprinzător: 935 de candidate au răspuns ofertei", spune managerul general al FutbolJobs pentru Marca.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.