Campioana din 2022 la baschet feminin, Sepsi Sfântu Gheorghe, a anunţat, miercuri, prelungirea pe încă trei sezoane a contractului cu antrenorul Zoran Mikes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contractul tehnicianul urma să expire luna viitoare, astfel că Sepsi a negociat prelungirea, iar Mikes (50 de ani) va antrena până în 2025 campioana României.

El se află pe banca celor de la Sepsi din noiembrie 2013, interval în care a obţinut şase titluri naţionale, de şapte ori Cupa României, alături de evoluţii lăudabile în cupele europene, plus debutul în Euroligă, o premieră pentru o echipă din România.

”În cupele europene cel mai bun rezultat a fost calificarea în sferturile EuroCup. El a condus până acum, în toate competiţiile, tricourile alb-verzi în 346 de meciuri. Avem nouă ani de succes în spatele nostru! Contractul antrenorului nostru principal a fost reînnoit ultima dată în 2018. Scopul a fost întotdeauna să construim o familie şi să simţim că am fost cei mai buni parteneri. Scopul pentru următorii trei ani este să-i facem şi mai fericiţi pe fanii noştri minunaţi şi credem că Zoran Mikes este cea mai bună soluţie de a obţine mai multe victorii atât în ţară, cât şi în Europa! Îi dorim să aibă parte de succes în munca sa şi în viitor la clubul nostru”, a spus Pasztori István, care conduce Departamentului de baschet la Sepsi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.