SCM Râmnicu Vâlcea a anunţat, joi, prelungirea contractului cu antrenorul principal al echipei de handbal feminin, norvegianul Bent Dahl.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul contract este valabil trei sezoane – 2024/2027.

“Această decizie reflectă încrederea în Bent, dar şi în principiile şi calităţile sale, care stau la baza succesului, implicit a atingerii obiectivelor propuse”, se arată în comunicatul clubului.

În perioada petrecută la Râmnicu Vâlcea, Bent Dahl a dovedit tuturor că este un antrenor excepţional, care îmbrăţişează o filozofie moderna, Râmnicu Vâlcea fiind apreciată nu doar la nivel naţional pentru stilul de joc plăcut şi eficient. De asemenea, felul în care a tratat situaţiile dificile din cadrul lotului, survenite prin accidentări ori alte situaţii, ne-a făcut să luăm fără ezitare această decizie, a menţionat SCM Râmnicu Vâlcea.

“Activitatea noastră pe următoarea perioadă se axează pe prelungirea contractelor cu sportivele care sunt la final, dar şi cu staful tehnic. Primul pas a fost deja făcut, ne bucurăm să vă anunţăm că am prelungit contractul cu Bent Dahl, antrenorul echipei, care îşi va face şi echipa tehnică pentru următorii trei ani. Personal, sunt foarte mulţumit de munca sa depusă la SCM Râmnicu Vâlcea şi sunt fericit că a ales să continue alături de noi. Continuăm discuţiile cu sportivele care termină contractele în perioada următoare, în vederea prelungirii, şi de asemenea vom contunia discuţiile cu jucătoarele pe care nu l dorim să le transferăm pentru a acoperi posturile deficitare”, a declarant preşedintele secţiei de handbal a clubului, Florin Verigeanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.