Antrenorul echipei Brighton, Graham Potter, a declarat că atacantul Florin Andone îşi va relua în curând pregătirea după accidentarea gravă suferită în iunie, dar estimează că jucătorul nu va putea evolua până la finalul acestui an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Se întoarce la Brighton şi va reveni cu noi în următoarele zile, presupun. Îl vom ajuta să devină pregătit, aşteptăm cu nerăbdare să-l vedem şi să lucrăm cu el, să-l ajutăm să-şi revină şi să fie puternic. El este încă jucătorul nostru şi are un contract cu clubul. A fost împrumutat pentru a avea timp de joc, dar, pentru viitor, accentul principal este să-l ajutăm să devină pregătit şi să lucrăm cu el pentru a-l readuce pe teren cât mai curând posibil. Este într-adevăr în stadiul incipient al reabilitării sale, aşa că nu ne aşteptăm să revină în siguranţă pe teren înaintea Anului Nou după tipul de accidentare pe care l-a avut”, a declarat Potter, potrivit The Argus.

Florin Andone a suferit, la 14 iunie, o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul drept, la un meci pierdut de Galatasaray, scor 0-2, în deplasare, cu Rizespor, în campionatul Turciei. Andone a fost scos de pe teren cu targa.

Aceasta este a doua accidentare gravă suferită de internaţionalul român de 27 de ani, în sezonul trecut. El s-a accidentat şi la partida din 9 noiembrie 2019, cu Gaziantep FK, când a suferit o ruptură de ligament colateral intern şi o leziune de ligament încrucişat la acelaşi genunchi drept.

Internaţionalul român a fost împrumutat campionatul trecut de Brighton la Galatasary.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.