Echipa de handbal feminin Gloria Bistriţa a rămas fără antrenorul Kim Rasmussen, al cărui contract a fost întrerupt amiabil, însă în urma nemulţumirilor clubului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mulţumim, Kim Rasmussen! Locul pe care echipa îl ocupă în acest moment în Liga Florilor MOL nemulţumeşte conducerea CS Gloria 2018 Bistriţa–Năsăud, drept urmare, împreună cu antrenorul Kim Rasmussen s-a decis încheierea unui acord de încetare a colaborării. Îi mulţumim tehnicianului danez pentru implicarea în proiectul nostru, colaborarea de până acum şi experienţa împărtăşită! Kim, îţi dorim mult succes în carieră!”, a anunţat clubul bistriţean.

După nouă etape derulate în Liga Naţională, Gloria Bistriţa se află pe locul 9 în clasament, cu un bilanţ de patru victorii, un egal şi patru înfrângeri.

Clubul bistriţean nu a fost oferit şi alte informaţii privind tehnicianul care va prelua echipa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.