Antrenorul Irinei Begu, Artemon Apostu-Efremov, a declarat, sâmbătă, la Digisport Matinal, că sportiva acuză probleme medicale, dar este foarte posibil ca duminică să poată evolua în întâlnirea dintre România şi Marea Britanie, din Cupa Federaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Irina nu s-a simţit bine, are un torticolis, am discutat cu domnul Năstase şi cu Alina Tecşor şi am decis că dacă nu este sută la sută să fie protejată. Sunt şanse bune să fie aptă şi să poată juca mâine, aici a fost foarte frig şi vânt şi se pare că acest lucru şi-a spus cuvântul", a declarat Artemon Apostu-Efremov.

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, locul 62 mondial, o va întâlni pe Johanna Konta, locul 7 WTA, în al doilea meci al întâlnirii România - Marea Britanie, din barajul pentru menţinerea/retrogradarea în/din Grupa Mondială II a Cupei Federaţiei. Cîrstea o înlocuieşte pe Irina Begu, care acuză probleme medicale.

În primul meci de sâmbătă, de la ora 12.00, vor evolua Simona Halep, locul 5 WTA, şi Heather Watson, locul 113 WTA.

Partidele din Fed Cup se desfăşoară la Tenis Club IDU, Mamaia, Constanţa. Învingătoarea întâlnirii va evolua anul viitor în Grupa Mondială II, iar învinsa în Grupa I a Zonei Euro-africane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.