Antrenorul echipei feminine de handbal a Rusiei, Ambros Martin, riscă să fie exclus de la turneul final al Campionatului European din Danemarca după ce a încălcat protocolul sanitar pus în practică din cauza pandemiei de coronavirus, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După victoria Rusiei de sâmbătă (scor 24-22 cu Cehia), antrenorul Ambros Martin a urcat în tribună pentru a discuta câteva minute cu un oficial rus - se pare secretarul general al federaţiei - şi a bătut palma cu acesta când a plecat.

Antrenorul spaniol a încălcat protocolul pus în aplicare de federaţia europeană prin părăsirea "zonei roşii" în care se află echipele şi oficialii.

În sala din Herning, o bandă marchează sfârşitul "bulei" sanitare în care se află jucătoarele şi staff-urile, separată cu o distanţă de un metru de o a doua barieră, care ţine publicul la distanţă. Cu toate acestea, Martin a părăsit această "bulă" şi, după câteva minute, un oficial EHF a venit să pună capăt acestei ieşiri.

Scena a fost filmată de camerele TV2, post care a difuzat imaginile duminică. În cazul încălcării protocolului, sancţiunea prevede excluderea persoanei vinovate. EHF va comunica luni, la prânz, pe această temă, în timp ce Rusia va juca, în cursul serii, meciul din grupă împotriva Suediei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.