CF Montreal l-a demis, marţi, pe antrenorul echipei a doua a clubului, Sandro Grande, la doar 15 ore după numirea sa în funcţie. Decizia de demitere a venit din cauza unui mesaj revoltător postat pe twitter în 2012 de antrenor, relatează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Recunoaştem faptul că angajarea lui Sandro Grande a fost o greşeală şi regretăm repercusiunile pe care această decizie este posibil să le fi avut. Le prezentăm scuze sincere tuturor celor caare s-au simţit lezaţi sau şocaţi. În mod clar a fost o lipsă de sensibilitate din partea noastră şi am subestimat ce a afirmat el în urmă cu câţiva ani”, a declarat preşedintele clubului, Gabriel Gervais.

Potrivit Montreal Gazzette, în septembrie 2012, a avut loc o tentativă de asasinare a fostului premier al Quebecului, Pauline Marois. În timpul sărbătoririi victoriei Parti Quebecois, în urma căreia Marois a devenit premier, la Metropolis, în Montreal, un bărbat a încercat să pătrundă în incintă printr-o intrare laterală, pentru a o ucide pe Marois. Un angajat care se ocupa de partea tehnică a încercat să îl împiedice pe agresor să intre şi a fost împuşcat, el murind. Alt angajat a fost rănit de glonţul care a ricoşat din colegul său împuşcat mortal.

După tentativa de asasinat, Grande a scris pe Twitter: “Singura greşeală făcută de cel care a tras... a fost că nu şi-a lovit ţinta. Data viitoare, băieţi. Sper!”.

Antrenorul a afirmat ulterior că i-a fost piratat contul de Twitter, însă el a recunoscut că i-a numit pe votanţii sepparatişti “ţărani” şi “proşti”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.