Tehnicianul Cristian Pustai a fost numit, joi, în funcţia de antrenor principal al formaţiei Gaz Metan Mediaş, echipă cu care a semnat un contract până la finalul sezonului, transmite corespondentul News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cristian Pustai este noul antrenor principal al echipei, iar Ferenc Bajko va ocupa postul de antrenor secund. Ambii tehnicieni au semnat cu gruparea de pe Târnava Mare un contract valabil până în această vară”, se arată într-un comunicat al grupării care a terminat pe primul loc sezonul regulat al seriei secunde din Liga a II-a.

Cristian Pustai va redebuta pe banca tehnică la Gaz Metan Mediaş la meciul de duminică, pe teren propriu, cu CS Mioveni.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pustai a fost demis de la FC Botoşani la sfârşitul săptămânii trecute şi înlocuit cu Leo Grozavu, care şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Gaz Metan Mediaş.

Cristian Pustai a mai fost antrenor principal al echipei Gaz Metan Mediaş în perioada 2007-2013.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.