Tehnicianul echipei Rennes, Julien Stephan, a declarat, miercuri, că adversara din această săptămână din grupele Ligii Europa, CFR Cluj, este o formaţie experimentată, care va fi “greu de manevrat”. Stephan a precizat că situaţia sa la club a fost fragilizată în urmă cu câteva săptămâni, însă se simte hotărât să scrie istorie, el parafrazându-l pe Winston Churchill pentru a-şi arăta determinarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“CFR Cluj este o echipă foarte experimentată, care se bazează pe un grup compact, cu o bună capacitate ofensivă, dar foarte puternică şi la fazele fixe. Această echipă se dăruieşte mult, este dificil de manevrat. Noi trebuie să ne mărim nivelul de intensitate, de determinare pe teren”, a spus Stephan, potrivit L’Equipe.

Întrebat dacă îşi simte poziţia fragilizată, el a răspuns: “Poziţia mea de antrenor a fost fragilizată în urmă cu câteva săptămâni, odată cu ieşirea mediatică a conducerii clubului pe site-ul clubului (n.r. – la 28 septembrie, coordonatorul sportiv Sylvain Armand a afirmat, între altele, că nu se mai pot găsi scuze permanent”. Da, atunci am fost astfel. Însă sunt extrem de perseverent şi hotărât. Ca să rezum starea mea de spirit îl voi parafraza pe Churchill, care spunea că istoria va fi blândă cu el pentru că el intenţionează să o scrie. Au am această stare de spirit, sunt foarte hotărât, foarte unit cu staful şi jucătorii . Muncim mult şi nu avem altă alegere decât să ne creştem nivelul de dăruire”.

Înaintea confruntării cu CFR Cluj, Stephan a spus că sunt indisponibili în lotul său Flavien Tait şi Romain Salin, iar Edouard Mendy este incert.

CFR Cluj evoluează, joi, de la ora 22.00, în deplasare, cu Rennes, în etapa a III-a a Grupei E a Ligii Europa. Cele două echipe se vor întâlni şi la 7 noiembrie, la Cluj-Napoca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.