Tehnicianul echipei Tottenham, Antonio Conte, a declaarat că el este de părere că nu va fi suspendat după încăierarea cu antrenorul formaţiei Chelsea, Thomaas Tuchel, incident care a avut loc duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu este nici prima oară şi nici ultima când doi antrenori nu se comportă frumos sau au un dezacord”, a afirmat Conte. “Cel mai important este că trebuie să mergem mai departe, să ne respectăm reciproc. Iar pentru mine situaţia s-a terminat acolo”, a adăugat el.

Spre deosebire de eliminările jucătorilor, în cazul antrenorilor care primesc cartonaş roşu suspendarea nu este automată. Federaţia engleză urmează să ia o decizie în cazul celor doi.

Antonio Conte, antrenorul echipei Tottenham, şi Thomas Tuchel, antrenorul formaţiei Chelsea, s-au încăierat, duminică, la finalul meciului dintre cele două formaţii

Thomas Tuchel a fost deranjat de faptul că Antonio Conte s-a bucurat excesiv la golul egalizator marcat de Harry Kane în ultimul minut al jocului, şi la final, atunci când italianul i-a întins mâna, Tuchel l-a tras cu putere către el pe Conte. Cei doi şi-au apropiat capetele şi s-au răstit unul la celălalt, iar totul a degenerat într-o scurtă încăierare, oamenii din staff-ul celor două echipe intervenind să-i despartă.

Antonio Conte şi Thomas Tuchel au primit, fiecare, cartonaşul roşu după acest episod.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.