Antrenorul italian Antonio Conte s-a întors joi la antrenamentele echipei pe care o conduce, Tottenham Hotspur, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea vezicii biliare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conte (53 de ani) a fost operat săptămâna trecută, în Italia, iar miercuri a revenit la Londra. Nu se ştie încă dacă Antonio Conte va sta pe banca formaţiei Tottenham sămbătă, 11 februarie, la meciul cu Leicester City.

Secundul lui Conte, Cristian Stellini a vorbit despre revenirea lui Conte la antrenament: „Azi dimineaţă a fost pe teren cu noi. Trebuie să ia lucrurile ceva mai uşor, dar am fost atât de fericiţi să-l revedem pe terenul de antrenament. Şi-a petrecut timp îmbrăţişând pe toată lumea. Nu a vorbit încă despre ce va face în meciul următor, dar s-a întors şi suntem fericiţi”, a declarat Stellini.

Asistentul lui Conte a confirmat şi faptul că portarul francez Hugo Lloris, accidentat la genunchi în finalul meciului cu Manchester City, va lipsi de pe teren între cinci şi şapte săptămâni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.