Antonio Carlos Ortega este noul antrenor al echipei de handbal masculin FC Barcelona, câştigătoarea ultimei ediţii a Ligii Campionilor, în locul lui Xavi Pasqual, care a revenit în România şi a preluat formaţia Dinamo, informează mundodeportivo.es

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ortega a semnat un contract pe trei sezoane. El vine la Barcelona de la formaţia germană Hannover-Burgdorf, pe care a antrenat-o din 2017.

Antonio Carlos Ortega a debutat ca tehnician la Antequera, echipă pe care a antrenat-o din 2005 până în 2011. El a lucrat la formaţia Veszprem din Ungaria, între 2012 şi 2015, cu care a câştigat un campionat şi cupa naţională. Apoi a condus naţionala Japoniei (2016-2017), în paralel cu echipa daneză Kolding, înainte de a ajunge la Hanovra.

Antrenorul Xavier Pascual, care a câştigat, la 13 iunie, Liga Campionilor cu FC Barcelona, a fost prezentat oficial, în urmă cu o săptămână, la Dinamo Bucureşti.

Între 2016 şi 2018, Xavi Pascual a fost selecţioner al naţionalei maculine a României. El a renunţat la reprezentativa tricoloră în iunie 2018, atunci când şi-a prelungit contractul cu Barcelona, neputând să continue pe două fronturi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.