Anton Petrea, antrenorul echipei FCSB, a declarat, duminică seară, că trebuie să gestioneze foarte bine cele două meciuri importante din săptămâna următoare: cu Saburtalo, în Conference League, şi cu Rapid, în Superligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am făcut destule greşeli, iar în repriza a doua puteam sa fim taxaţi pe contraatac. Rezultatul nu mă mulţumeşte, iar evoluţia echipei nu a fost pe placul meu, pentru că nu am fost atenţi şi ne-am expus foarte mult. A contat, clar, şi lipsa lui Radunovic. La pauza le-am spus că trebuie să jucăm mai repede şi să punem presiune, dar jocul nostru ofensiv nu a funcţionat cum trebuie nici în prima, nici în a doua repriză. Încă nu avem ritm şi asta înseamnă că trebuie să gestionăm extrem de bine situaţia din săptămâna care vine, când avem de jucat în cupele europene şi cu Rapid”, a spus Petrea..

FCSB a început cu stângul noul campionat după ce a terminat la egalitate duminică seara, scor 1-1 (0-1), cu echipa Universitatea Cluj, pe Arena Naţiională, într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.