Antrenorul FCSB, Anton Petrea, a declarat, vineri, că speră ca jucătorii săi să arate la meciul cu FC Voluntari aceeaşi atitudine din primele două etape ale Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Venim după o pauză competiţională, o perioadă în care cred ca ne-am îmbunătăţit nivelul, atât cel al pregătirii fizice, cât şi cel tehnico-tactic. Ne aşteaptă un meci greu, cu un adversar omogen, o echipă disciplinată, cu o apărare bună şi care nu a pierdut în primele două partide. Noi trebuie să fim concentraţi, cu atitudinea pe care am arătat-o la ultimele partide. Am convingerea că vom face un joc bun şi un rezultat care să ne facă fericiţi la finalul partidei”, a declarat Anton la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu FC Voluntari.

Pentru FCSB, meciul cu Voluntari va fi ultimul test înaintea deplasării în Serbia, pentru partida cu Topola în turul doi preliminar al Ligii Europa: "Urmează o perioadă complicată pentru noi, cu meciuri din trei în trei zile, trebuie să ne gândim la toate aspectele şi că jucăm în Europa, meci în deplasare, care are alte conotaţii, dar până la ora jocului vom vedea ce formulă de start vom alege, dar luăm în calcul şi o rotaţie a jucătorilor”, a mai spus el.

FCSB joacă, sâmbătă, în deplasare, cu FC Voluntari, de la ora 21.00, în etapa a III-a a Ligii I.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.