Pugilistul britanic Anthony Yarde a anunţat că tatăl său a murit din cauza coronavirusului, deşi era un bărbat în formă şi nu avea alte probleme de sănătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Yarde le-a cerut oamenilor să stea în casă pentru a evita propagarea Covid-19.

“Sunt un om foarte discret şi sincer încă sunt în stare de şoc, dar poate asta îi va ajuta pe oameni să stea acasă. Tata a murit din cauza acestui virus ieri şi era un om în formă, fără probleme de sănătate. Cu cât ies mai mulţi oameni şi socializează cu atât mai mult va dura această izolare şi se va propaga virusul. Nu sunt medic, dar ştiu că dacă stai acasă sunt şanse mai mici să te infectezi sau să infectezi pe altcineva. Nu merită riscul”, a notat sportivul pe Instagram.

Anthony Yarde are în palmares 18 victorii şi o înfrângere.

În Marea Britanie s-au înregistrat până în prezent aproape 20.000 de cazuri de infectare cu coronavirus şi 1.228 de decese.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.