Hotelul în care este cazată delegaţia Rusiei la Antholz, pentru Campionatele Mondiale de biatlon, a fost percheziţionat, sâmbătă dimineaţă, relatează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parchetul din Bolzano a fost cel care a ordonat percheziţia, fiind vorba de un presupus delict de “folosire sau administrare de produse dopante”.

Au fost percheziţionate camerele lui Alexander Loginov, multiplu campion european şi mondial, şi antrenorului acestuia Alexander Kasperovici şi a fost confiscat “material informatic”.

Kasperovici şi preşedintele federaţiei ruse, Vladimir Drachev, au fost luaţi de la hotel de anchetatori. Lovinov a rămas la hotel.

Depistat pozitiv cu EPO şi suspendat pentru doi ani, în perioada 2014-2016, Lovinov a câştigat două medalii la CM în acest an, aurul la sprint şi bronzul la urmărire.

Poliţiştii au acţionat după un denunţ al Federaţiei Internaţionale de Biatlon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.