FC Dinamo Bucureşti anunţă transferul fundaşului central croat Ante Puljici la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ultima oară la Al Faysaly (Arabia Saudită), Ante Puljici a mai evoluat la Dinamo în sezonul 2015-2016, când a jucat 28 de meciuri în toate competiţiile, 21 în campionat, şase în Cupa României şi unul în Cupa Ligii, marcând două goluri în tricoul alb-roşu.

NK Zadar, Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Gent, Dinamo Bucureşti, Tom Tomsk şi Al Faysaly sunt echipele la care a evoluat Ante Puljic în carieră.

Noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare a efectuat vizita medicală şi va intra în programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Dusan Uhrin în cantonamentul de la Săftica.

- 21 de partide a jucat Puljic, sezonul trecut, pentru Al Faysaly în campionat.

- A înscris trei goluri pentru echipa din Arabia Saudită. 46 de meciuri şi 7 goluri a adunat Puljic pentru Tom Tomsk în primele două divizii ale campionatului din Rusia.

- 4 trofee a câştigat Puljic în carieră: două titluri de campion al Croaţiei cu Dinamo Zagreb, campionatul şi Cupa Belgiei cu Gent.

- 32 de ani va împlini Puljic peste două luni, pe 5 noiembrie.

- 66 este numărul oficial de joc al lui Puljic în sezonul competiţional 2019-2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.