Atacantul Ansu Fati a suferit, sâmbătă, în meciul de campionat cu Celta Vigo, scor 3-3, o leziune la bicepsul femural stâng, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul de 19 ani a deschis scorul în minutul 5 şi apoi s-a accidentat în urma unui sprint, fiind schimbat cu Alejandro Balde, imediat după pauză, când Barca avea 3-0, la Vigo.

Fati tocmai începuse să joace regulat după o problemă suferită la meniscul stâng, în urmă cu un an. Această nouă accidentare îl privează pe tânărul jucător de revenirea la echipa naţională a Spaniei, care urmează să evolueze cu Grecia, la 11 noiembrie, în deplasare, şi cu Suedia, la Sevilla, în 14 noiembrie, în ultimele două etape a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. 

Conducerea FC Barcelona speră ca Ansu Fati să fie apt de joc la importantul meci cu Benfica Lisabona, din 23 noiembrie, care va stabili a doua echipă calificată în optimile Ligii Campionilor din Grupa E a competiţiei.

Fati nu a fost singur jucător cu probleme fizice suferite în meciul de sâmbătă. Eric García a fost nevoit să părăsească terenul din cauza unor dureri la nivelul muşchiului solear al piciorului drept. El a fost schimbat cu Araujo, tot la pauză. În repriza secundă, Nico a ieşit şi el din joc, tot din cauza disconfortului muscular, fiind înlocuit de Riqui Puig, în minutul 59.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.