Mijlocaşul Paul Anton, fostul căpitan al FC Dinamo, a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu gruparea Anji Mahacikala, a anunţat, vineri, clubul rus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anji ocupă locul 15, penultimul, retrogradabil, în prima ligă rusă, cu 19 puncte, după 20 de etape. Pentru a fi sigură de rămânerea în acest eşalon, Anji trebuie să urce cel puţin pe locul 12, pe care se află acum Dinamo Moscova, cu 22 de puncte.

Revenit la Dinamo în luna iulie a acestui an, după transferul temporar la Getafe (Spania), Paul Anton a marcat în acest sezon competiţional 6 goluri în 19 partide disputate în Liga 1 Betano şi a mai jucat două meciuri în Europa League, în dubla manşă cu Athletic Bilbao, şi unul în Cupa României, cu Universitatea Cluj.

Paul Anton, 26 de ani, a jucat 43 de meciuri pentru echipa din Ştefan cel Mare în Liga 1, în două perioade (septembrie 2015 - iulie 2016, respectiv iulie 2017 - decembrie 2017), marcând 8 goluri în tricoul alb-roşu. El a mai jucat 11 partide la Dinamo în celelalte competiţii: Europa League (2), Cupa României (5) şi Cupa Ligii (4).

Anton a mai evoluat la Gloria Bistriţa, Delta Tulcea, FCM Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.