Constantin Anghelache, fost conducător al clubului FC Dinamo, a declarat, vineri, că arbitrul George Găman a viciat rezultatul meciului cu CFR Cluj, prin penaltiul pe care l-a dictat în favoarea gazdelor, la partida cu formaţia antrenată de Cosmin Contra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu a fost 11 metri sub nicio formă. Acolo, arbitrul nu a făcut o greşeală, poate că a avut ceva care l-a determinat să procedeze astfel. Ar fi fost normal ca domnul Găman George să-şi asume răspundererea că poate să-l găsească faza în poziţii în care să nu aibă vizibilitatea necesară pentru a se pronunţa cu siguranţă. Dacă asistentul Şovre nu a avut nicio reacţie, trebuia să lase jocul să meargă. Graba în care a luat decizia, poziţia în care s-a aflat, care nu i-a permis sub nicio formă vizibilitate corectă, te îndeamnă să crezi că poate a şi aşteptat momentul. Oricum este viciere de rezultat", a declarat Anghelache, la Sport.ro.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I, în care unicul gol a fost marcat dintr-un penalti controversat acordat de centralul George Găman şi contestat vehement de jucătorii şi conducătorii oaspeţilor.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.