Angajatul clubului Lorient, care a fost lovit de o lampă de luminoterpaie, a decedat duminică, informează presa franceză, care citează Ouest France.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul avea 38 de ani, era voluntar şi tatăl a trei copii.

Un grădinar de pe Stadionul Moustoir din Lorient a fost transportat la spital în stare gravă, după ce o componentă a sistemului de luminoterapie folosit pentru întreţinerea gazonului a căzut peste el, în timp ce se afla pe teren, la câteva minute după întâlnirea dintre Lorient şi Rennes din Ligue 1.

Pompieri şi reprezentanţi ai serviciilor de urgenţă au intervenit pentru a-i acorda victimei primul ajutor. După aproape o oră în care paramedicii au încercat manevre de resuscitare, victima a fost transportată la spital.

Din nefericire, medicii nu i-au putut salva viaţa. Alţi doi angajaţi, aflaţi în stare de şoc după accidentul colegului lor, au ajuns şi ei la spital.

 O anchetă în acest caz a fost deschisă de poliţia din Lorient.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.