Angajaţii Fiat sunt nemulţumiţi de posibilitatea ca Juventus să-l transfere pe atacantul Cristiano Ronaldo de la Real Madrid şi să-i ofere un salariu de 30 de milioane de euro pe an. Ei se plâng că nu au mai văzut o mărire de salariu de zece ani şi că din banii daţi pe Ronaldo ar putea fi crescute remuneraţiile tuturor muncitorilor cu câte 200 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După Hguain, e Cristaino Ronaldo? Este o ruşine. Muncitorii Fiat nu au văzut o creştere de salariu de zece ani. Cu salariul lui Ronaldo se putea plăti o creşetere de 200 de euro pentru fiecare angajat. Am pierdut 10,7 la sută din cauza inflaţiei în ultima perioadă, iar această pierdere nu a fost compensată. Şi FCA (n.r. - Fiat Chrysler Automobiles) cheltuie 126 de milioane de euro pe an pe sponsorizări, din care 26,5 milioane sunt pentru Juventus", a declarat Gerardo Giannone, care lucrează de 18 ani în fabrica de la Pomigliano D'Arco, de lângă Napoli, informează as.com.

Grupul Exor, deţinut de familia Agnelli, este acţionar majoritar atât la Juventus, cât şi la FCA. Potrivit presei portugheze, o parte importantă a salariului jucătorului Cristiano Ronaldo ar urma să fie suportată printr-un contract de publicitate cu Fiat.

Conform presei din Italia, Spania şi Portugalia, Juventus va obţine transferul lui Ronaldo de la Real Madrid pentru 100 de milioane de euro.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.