Tenismenul britanic Andy Murray a fost nevoit să se retragă de la turneul de la Koln, care începe luni, din cauza unor dureri în zona pelviană, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Durerea a fost un pic intermitentă de la US Open. Am încercat să mă descurc cu asta în antrenamente şi în meciuri şi, din păcate, după meciul meu de săptămâna aceasta, mi-a revenit. Am decis că nu sunt suficient de bine pentru a juca", a spus Murray, într-un mesaj video postat, duminică, pe Facebook, ridicând îndoieli cu privire la participarea sa la competiţii pentru restul anului.

"Ne vedem în curând pe teren”, a spus Murray, fără a preciza însă cât timp va lipsi.

Fostul lider mondial a revenit pe teren, în vara anului 2019, după o a doua operaţie de şold efectuată în ianuarie 2019. Apoi jucătorul de 33 de ani a suferit din nou complicaţii de şold după Cupa Davis din noiembrie 2019 şi s-a întors în circuit în august, când s-au reluat competiţiile întrerupte cinci luni de pandemia Covid-19.

Oraşul Koln găzduieşte două turnee la rând, iar Murray a fost eliminat la primul, în turul I, de Fernando Verdasco, săptămâna trecută.

Tenismenul clasat acum pe locul 116 ATP a declarat că suferă de o tendinită la nivelul psoasului stâng, muşchiul care leagă partea inferioară a spatelui de cea superioară a piciorului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.